Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Η Ιβάνκα Τραμπ διαβάζει Όμηρο και μαθαίνει κιθάρα στην καραντίνα

Η Πρώτη Θυγατέρα των ΗΠΑ, η πολυαγαπημένη και πολυτάλαντη κόρη του πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πώς αξιοποιεί τον, κατ’ ανάγκην, περισσότερο ελεύθερο χρόνο της υπό συνθήκες κατ’ οίκον περιορισμού.

«Βρήκα την ευκαιρία να διαβάσω τα αρχαιοελληνικά έπη -δηλαδή να (ξανα)διαβάσω την Οδύσσεια» δήλωσε με υπερηφάνεια για τον εαυτό της η Ιβάνκα. Και συμπλήρωσε ότι «εξασκούμαι επίσης στην κιθάρα. Είναι για όλους μας μια ευκαιρία να διαβάσουμε τους κλασικούς ή να μάθουμε να παίζουμε κάποιο μουσικό όργανο».

Εκτός από θυγάτηρ του πατρός της, σύμβουλος εξ απορρήτων άνευ χαρτοφυλακίου στον Λευκό Οίκο κ.λπ, η Ιβάνκα είναι και εξαιρετικά επιτυχημένη επιχειρηματίας. Στα 38 της χρόνια, έχει προσωπική περιουσία η οποία ανέρχεται σε 300 εκατ. δολάρια -αν και τίποτα δεν μετρά γι’ αυτήν περισσότερο από την οικογένειά της. Παντρεμένη με τον Τζάρεντ Κούσνερ, επίσης σύμβουλο του Ντόναλντ, έχει μαζί του τρία παιδιά.

Και για όσους θα τολμούσαν να αμφιβάλλουν εάν στ’ αλήθεια διαβάζει και παίζει όργανα, η Ιβάνκα Τραμπ επιμένει: «Πιστέψτε με, αυτά κάνω τώρα που πρέπει να μένουμε σπίτι. Μαζί με τα παιδιά ή όταν αυτά κοιμούνται».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων