Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

John Mayer: Πως μετατρέπει το G-SHOCK σε ρολόι της χρονιάς;

Είναι δυνατόν η Casio να καταφέρει να τα βάλει με τους κορυφαίους της ωρολογοποιίας; Να κάνει τον κόσμο να θέλει να δέσει τον καρπό του με ένα δικό της ρολόι; Κι όμως όταν στο πλασάρει ο κορυφαίος του είδους.

Ο λόγος για τον John Mayer.

Ο διάσημος καλλιτέχνης είναι γνωστός για την τεράστια συλλογή από πολυτελή ρολόγια και η απόφασή του να συνεργαστεί με την Casio προκάλεσε έκπληξη. Θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς influencer στον κόσμο του ρολογιού και η νέα του συνεργασία θα αφορά ένα Casio G-SHOCK 6900.

Αντλώντας έμπνευση από το αρμόνιο Casiotone SK-5 που έπαιζε ως παιδί ο Mayer, το G-SHOCK 6900 by John Mayer διαθέτει κάσα και λουράκι από γκρι ρητίνη και οι κίτρινες/γαλάζιες πινελιές κάνουν τη διαφορά. «Όταν η Casio με πλησίασε και μου είπε να συνεργαστούμε για ένα νέο G-SHOCK, το timing ήταν ιδανικό. Ήμουν ήδη εξοικειωμένος με τα μοντέλα “Mudmaster” και μέσα μου αισθάνθηκα ότι η G-SHOCK θα πρέπει να είναι η πρώτη εταιρεία με την οποία θα συνεργαστώ. Λατρεύω επίσης την τιμή του. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι θα περίμεναν ένα ρολόι 180 δολαρίων να φέρει το όνομα μου, αλλά νομίζω ότι είναι παιχνιδιάρικο και πολύ προσιτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος καλλιτέχνης αναφορικά με τη συνεργασία του.

Για την ιστορία, πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Casio καθώς πρόκειται για το ρολόι που έκανε την εταιρεία mainstream και την έβαλε στο χάρτη του streetwear το 1995.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων