Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Και άλλη καθηγήτρια σε ανάρμοστη σχέση με μαθητή (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μια καθηγήτρια γυμνασίου από το Τέξας συνελήφθη μετά από την δημοσιοποίηση της σεξουαλικής της σχέση με έναν μαθητή της όταν αυτή αποκαλύφθηκε από τους διευθυντές του σχολείου που δίδασκε..

Συγκεκριμένα, η 24χρονη Ashley Zehnder, που είναι καθηγήτρια βιολογίας και βοηθός προπονητής στις μαζορέτες στο «Pasadena High School», είχε ανάρμοστη σχέση με ένα 17χρονο μαθητή της. Η διεύθυνση του σχολείου ξεκίνησε έρευνα αφού άκουσε τις φήμες όπου η καθηγήτρια Zehnder έστειλε στο μαθητή της μια γυμνή φωτογραφία της, μέσω της πλατφόρμας «Snapchat».

Η έρευνα ξεκίνησε όταν ένας φοιτητής παραδέχθηκε είχε μια γυμνή φωτογραφία της Zehnder, εξηγώντας ότι ο ίδιος την είχε λάβει από άλλον μαθητή ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Η αστυνομία δεν αμφισβήτησε την μαρτυρία του έφηβου, που είναι μέλος στην ομάδα.. αλλά πρόλαβε να «μαρτυρήσει» ότι ο ίδιος και η Zehnder είχαν σεξουαλική σχέση από τον Μάιο του τρέχοντος έτους, παρέχοντας λεπτομερείς περιγραφές του σπιτιού της και το τι έκανε όταν ήταν μαζί της…

HTML tutorial

Όταν η αστυνομία κάλεσε την καθηγήτρια Zehnder, τότε αυτή τα αρνήθηκε όλα και υποστήριξε πως όλα ήταν ψέματα, μέχρι που οι Αρχές της έδειξαν τα μηνύματα από το τηλέφωνό του εφήβου.

Τέλος, η καθηγήτρια Zehnder παραιτήθηκε από τη θέση της νωρίτερα αφού της χρεώθηκε η ανάρμοστη σχέση με ένα μαθητή της..

Δείτε το Video&Φωτο:


Texas Teacher and student by ewillies

zehnder 2

zehnder 3

zehnder 4

zehnder 5

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων