Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2021

Καμμένος: Η ΝΔ συμπράττει με την πολιτική των νταβατζήδων της ενημέρωσης

Στις επικρίσεις και καταγγελίες που δέχεται για αντιθεσμική παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης και τη συνομιλία του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στη Βουλή.

«Η ΝΔ συμπράττει με την πολιτική των νταβατζήδων της ενημέρωσης» ανέφερε ο κ. Καμμένος και υπογράμμισε πως από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, στοχοποιείται ο ίδιος και η οικογένειά του και δέχονται απειλές ότι θα ζήσουν τον εφιάλτη, για να προειδοποιήσει πως ό,τι τους συμβεί θα είναι αυτουργός ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Σήμερα, ο πρόεδρος της ΝΔ επανέφερε το θέμα του διαλόγου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη. Αφού η αντιπολίτευση σηκώνει τη σημαία της κάθαρσης για την πιο βρώμικη υπόθεση ναρκωτικών που υπήρξε ποτέ στη χώρα, αφού ασχολείται με αστειότητες που γράφουν ΜΜΕ που κατέχει εμπλεκόμενος στην υπόθεση, αφού υιοθετούν πρακτικές εκφοβισμού του ανακριτή και της εισαγγελέως προκειμένου να μην προβούν στη συνέχιση της έρευνας, τότε θα σας πω ακριβώς τον διάλογο που είχα, τα 21 λεπτά, και θα σας πω και το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης με τον ισοβίτη» είπε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε ότι «αφού ειδοποιήθηκε από τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ότι θέλει να μιλήσει, μίλησε μαζί του, και ο Γιαννουσάκης στα τηλεφωνήματα, στα 21 αυτά λεπτά, επιβεβαίωσε και επανέλαβε τις 4 σελίδες της εξέτασης του ως μάρτυρας», εξέταση στην οποία ο κ. Γιαννουσάκης ανέφερε στις 23 Ιουλίου 2015, στον ανακριτικό υπάλληλο την εμπλοκή του Ευάγγελου Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor One.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων