Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Καμμένος κατά Θεοδωράκη: “Αν χρειαστώ κάτι θα μιλήσω κατευθείαν με τον Μπόμπολα”

Σκληρή επίθεση τόσο κατά του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, όσο και κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο κ. Καμμένος τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι αν χρειαστώ κάτι, αντί να μιλήσω με τον κ. Θεοδωράκη, θα μιλήσω κατευθείαν με τον κ. Μπόμπολα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Θεοδωράκης είναι ένας πολύ καλός μάγειρας στο κρητικό του εστιατόριο, αλλά μπορεί, απογοητευμένος από το ότι δεν έγινε κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, να συνεχίσει να μαγειρεύει κοχλιούς προς τέρψιν των φίλων του».

Αναφορικά με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Καμμένος είπε: «Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να παραμείνει στην ηγεσία του συνονθυλεύματος Πολιτικής Άνοιξης και ΛΑΟΣ που ο ίδιος δημιούργησε. Ουδέποτε ήταν στη Νέα Δημοκρατία. Άλλοτε την ανέτρεπε, άλλοτε την εκβίαζε και άλλοτε την καταλάμβανε με εισαγωγή στελεχών που στο παρελθόν δεν θα τολμούσαν να περάσουν την πόρτα της ΝΔ. Νέα Δημοκρατία και Αντώνης Σαμαράς είναι δύο έννοιες που δεν συνάδουν. Φοβάμαι πολύ ότι δεν θα υπάρχουν πλέον ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων