Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Καμπάνια – σοκ: «Είμαι χαρούμενη που είμαι πόρνη»

“Είμαι Χαρούμενη που είμαι Πόρνη» ανακοίνωσε επίσημα μέσα από το site του το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας και προκάλεσε σάλο στα πλήθη!

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και την μείωση της προκατάληψης απέναντι στις εκδιδόμενες γυναίκες, το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας αποφάσισε να ξεκινήσει μια διαδικτυακή καμπάνια με τον τίτλο «Είμαι χαρούμενη που είμαι Πόρνη» την οποία ανάρτησαν στο επίσημο site τους!

Η καμπάνια προκάλεσε έντονες αντιδράσεις του κοινού καθώς πιστεύουν πως με τον τίτλο αυτόν εξυμνείται η πορνεία στην οποία έχουν στραφεί έντονα νέοι και των δύο φύλων τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικής κρίσης της χώρας. Ο Υπουργός Υγείας της Βραζιλίας Alexandre Padilha δήλωσε πως ουδέποτε ενέκρινε τον τίτλο αυτό για την καμπάνια ενημέρωσης και πως αναρτήθηκε δοκιμαστικά στο site.

Η εκπόρνευση στην χώρα αυτή αποτελεί εύκολη και άμεση λύση καθώς η οικονομική ανέχεια έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Πολλές κοπέλες, οι οποίες θεωρούνται «τυχερές», πουλάν την παρθενιά τους και μάλιστα με την συναίνεση των περήφανων γονέων τους! Όπως στην περίπτωση της εικοσάχρονης Βραζιλιάνας φοιτήτριας Catarina Migliorini η οποία δημοπράτησε on line την παρθενιά της για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της έναντι 600 χιλιάδων ευρώ. Μεταξύ των 15 υποψηφίων από διάφορες χώρες όπως την Ινδία, τις Η.Π.Α και την Ιαπωνία «νικητής» αναδείχθηκε ένας Ιάπωνας (τα στοιχεία του παραμένουν κρυφά) ο οποίος θα παραλάβει το…αποκτηθέν στην διάρκεια μιας πτήσης προς την Αυστραλία και θα το…κρατήσει για κάποιες εβδομάδες σε άγνωστη μέχρι τώρα τοποθεσία.. Μάλιστα στους όρους της συμφωνίας περιλαμβάνεται και η μαγνητοσκόπηση της ερωτικής επαφής της Catarina και του Ιάπωνα, για τις ανάγκες ενός «ντοκυμαντέρ» όπως το αποκαλούν οι ίδιοι, από τον σκηνοθέτη Jason Sisely ο οποίος διοργάνωσε τη δημοπρασία για την εικοσάχρονη φοιτήτρια.

Η ίδια και η οικογένειά της δηλώνουν ενθουσιασμένοι και περήφανοι. Σε δήλωσή της είπε πως πιστεύει ότι το να πληρωθείς μια φορά για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών «δεν σε κάνει πόρνη» και ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα ταξιδέψει και θα συμμετάσχει σε…ταινία γιατί το βλέπει σαν επιχείρηση…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων