Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Κάνει τέτοια και ο Γκλέτσος; Υπάλληλος τον καταγγέλλει για απευθείας αναθέσεις

Με μήνυση προκειμένου να γίνει έρευνα προς κάθε κατεύθυνση, απαντάει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, στις κατηγορίες από υπάλληλο του δήμου, ότι αντί διαγωνισμών, ο δήμαρχος προβαίνει σε απευθείας αναθέσεις.

Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος του δήμου, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, είχε κατηγορήσει τη δημοτική αρχή, με επιστολή του προς τις αρμόδιες αρχές στις 5 Μαρτίου 2015, σχετικά με υπόθεση διαγωνισμού για την προμήθεια οχημάτων-μηχανημάτων του δήμου.

Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος αναφέρει ότι ο δήμαρχος Στυλίδας επιδίωξε τη μη συμμετοχή άλλων υποψηφίων, πέρα από δυο «επιθυμητές και ελεγχόμενες» εταιρείες και δεν κατέθεσε εγγυητική επιστολή.

Αναφέρει επίσης  ότι παρά τη συμμετοχή τελικά τεσσάρων εταιρειών, επιλέχθηκε η μία που εξαρχής είχε την εύνοια του δημάρχου και η διαδικασία οριστικοποιήθηκε χωρίς όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ο κ. Γκλέτσος κατηγορείται στην επιστολή ότι οι τακτικές αυτές είναι συνηθισμένες εκ μέρους του. Η απάντηση του δημάρχου σε σημερινή του επιστολή είναι ότι υπήρξε 100% νομιμότητα στην περίπτωση αυτή και θα δοθεί συνέντευξη τύπου την πρώτη Απριλίου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων