Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Κάνιε Γουέστ: Παραλήρημα του γνωστού ράπερ στην πρώτη του προεκλογική ομιλία

O Κάνιε Γουέστ ξέσπασε σε λυγμούς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στη Νότια Καρολίνα. Ο διάσημος ράπερ που δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν θα κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Φορώντας ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο στο οποίο ήταν γραμμένη η λέξη «security» και έχοντας ξυρίσει το 2020 στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ο Γουέστ καταφέρθηκε εναντίον των αμβλώσεων, έβρισε, κάλεσε μέλη του κοινού στην σκηνή και φάνηκε να κάνει πολιτικές προτάσεις τις οποίες σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή. Όλα αυτά χωρίς μικρόφωνο, κάτι που συχνά τον ανάγκαζε να ζητά από τους συγκεντρωμένους να κάνουν ησυχία γιατί δεν μπορούσε να ακούσει τις ερωτήσεις του κοινού.

Μιλώντας στο ακροατήριο και με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε ότι όταν η σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν έμεινε έγκυος στην κόρη τους Νορθ είχαν σκεφτεί να προχωρήσουν σε έκτρωση αλλά ο Θεός του μίλησε και του είπε πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος.

«Δεν δίνω δεκάρα αν θα εκλεγώ πρόεδρος ή όχι. Υπάρχουν άστεγοι έξω από το κατάστημα της Gucci. Με αφορούν τέτοια πράγματα. Και είμαι στην υπηρεσία του Θεού. Το 2013 η Κιμ ήρθε με τα χάπια στο χέρι έτοιμη να κάνει άμβλωση αλλά ο Θεός τη σταμάτησε», είπε χαρακτηριστικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img