Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Κάννες: Drive – in και ποπ κορν αντί για σταρ στο κόκκινο χαλί

Υπό κανονικές συνθήκες οι Κάννες θα έπρεπε αυτές τις ημέρες να είναι πλημμυρισμένες από διάσημους σταρ της μεγάλης οθόνης. Βλέπετε, ο Μάϊος είναι ο μήνας του φημισμένου Φεστιβάλ Κινηματογράφου και η γαλλική Ριβιέρα συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας από ολόκληρο τον κόσμο.

Το φετινό Φεστιβάλ Καννών, βέβαια, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 23 Μαΐου, αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παρόλα αυτά, οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, επιθυμώντας να μην διακόψουν την μεγάλη κινηματογραφική τους παράδοση, έφτιαξαν ένα drive – in σινεμά, σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης της φημισμένης παραλίας Palm Beach και απολαμβάνουν εκεί τις αγαπημένες του ταινίες.

Η έναρξη έγινε με την κλασική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Ε.Τ» την οποία παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι θεατές από τα 50 περίπου αυτοκίνητα που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο.

Η ατμόσφαιρα έμοιαζε εορταστική με τις οικογένειες να βλέπουν την ιστορία του αγαπημένου «Εξωγήινου» τρώγοντας ποπ κορν και πίνοντας αναψυκτικά.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων