Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

Καπουτζίδης: Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί, θα το καταφέρω ακόμα κι αν χρειαστεί να φύγω από τη χώρα

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξέφρασε την επιθυμία για το μέλλον να είναι ευτυχισμένος τονίζοντας ότι δεν θέλει να είναι στην τηλεόραση. Τι είπε για τον γάμο.

Στον γάμο και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί, καθώς και στα σχέδιά του για το μέλλον, αναφέρθηκε ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης.

Κατά την εμφάνισή του σε βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε ότι «ο γάμος είναι ένα μοντέλο συμβίωσης που δεν είναι το μοναδικό και δεν κάνει για όλους» και παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να κάνει και οικογένεια και παιδί, κάτι που διαπιστώνει μεγαλώνοντας.

«Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί, θα το καταφέρω. Είμαστε σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα. Δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που αγαπώ και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, θα το κάνω» δήλωσε.
Εκτίμησε ότι στα επόμενα δύο με τρία χρόνια θα δει ξεκάθαρα το μέλλον του τονίζοντας ότι: «Θέλω να είμαι ευτυχισμένος και δεν θέλω να είμαι στην τηλεόραση».

Σε άλλο σημείο της εκπομπής ανέφερε ότι:

«Νιώθω ότι ψάχνω την ευτυχία στη ζωή μου. Έχω να παίξω σαν ηθοποιός από το 2015. Αυτή τη στιγμή δεν χωράω στην τηλεόραση. Έχω ανακόψει πολλές φορές την πορεία μου λόγω φόβου, λόγω επιπολαιότητας. Το γράψιμο έχει μια οδύνη, είναι μια μοναχική διαδικασία».
Παραδέχτηκε ότι «κυνηγούσα το αστείο όταν έγραφα τα πρώτα μου σενάρια. Ο στόχος μου ήταν να κάνω τον κόσμο να γελά, χωρίς να προσβάλλω. Δεν το πέτυχα πάντα, κάποιες φορές πέρασα κάτω από τον πήχη».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων