Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

«Καραμανλικοί» εναντίον Στουρνάρα

Πυρ και μανία είναι οι “καραμανλικοί” βουλευτές και πρωτίστως ο Πάκης Παυλόπουλος με τον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Υπουργός Οικονομικών χάλασε την…σούπα στους πιστούς οπαδούς του Καραμανλή λέγοντας στην συνέντευξή του στην ΝΕΤ και στην Έλλη Στάη ότι “η καταστροφή στην χώρα μας έγινε το 2007-2009”. Κι αυτό διότι έχουν πάντα στο μυαλό τους το αποκαλούμενο και Plan b που δεν είναι άλλο από την θεαματική επιστροφή Καραμανλή, για να σώσει την χώρα.

Μαθαίνω ότι διάβημα διαμαρτυρίας προς το Μέγαρο Μαξίμου για τον Γ. Στουρνάρα επισήμως δεν έγινε. Όμως ο Παυλόπουλος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί αναφέρεται στις “αθλιότητες” που εκστόμισε ο υπουργός των Οικονομικών δημοσίως ρίχνοντας σικιές στην διακυβέρνηση Καραμανλή.

Το Μαξίμου, πάλι, δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε και πολύ από τα όσα είπε ο Στουρνάρας καθώς ως γνωστόν ασχολείται αποκλειστικά με το χτίσιμο του προφίλ του Αντώνη Σαμαρά αδιαφορώντας για τις παλιές αμαρτίες της γαλάζιας παράταξης. Δεν ενοχλήθηκε ούτε για την επισήμανση Στουρνάρα ότι ανήκει στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Άλλωστε ο λόγος για τον οποίο εξ αρχής ο Σαμαράς επέμενε να ορίσει υπουργό Οικονομικών προερχόμενο ή συνδεόμενο με το ΠΑΣΟΚ ήταν ακριβώς για να μην ταυτιστεί κάποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με την λήψη επώδυνων μέτρων. Πάντως και να ήθελε ο Σαμαράς να αλλάξει τον Στουρνάρα μάλλον θα προσέκρουε στις αντιρρήσεις των εταίρων μας…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων