Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Καρέ-καρέ η στιγμή που αεροπλάνο βουτάει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι θεατές ενός εναέριου σόου στη Βρετανία, όταν ένα αεροπλάνο βούτηξε κυριολεκτικά στη θάλασσα.

Το σόου περιελάμβανε επικίνδυνες μανούβρες στον αέρα από τους πιλότους των αεροπλάνων, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει όσα θα ακολουθούσαν. Η κάμερα «συνέλαβε» τη στιγμή, που ένα από αεροσκάφη παρουσίασε μηχανική βλάβη και ο πιλότος άρχισε να το κατευθύνει σε αναγκαστική προσγείωση στη θάλασσα.

Το σόου στο Herne Bay είχε ξεκινήσει και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν μαζευτεί στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και το υπέροχο θέαμα. Το μικρό αεροσκάφος ξεκίνησε το «νούμερό» του, ωστόσο αντί να παίρνει ύψος, άρχισε να χάνει και να πλησιάζει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Τελικά, το αεροπλάνο βούτηξε στη θάλασσα, λίγα μόλις μέτρα από την παραλία. Το αεροσκάφος έπεσε με το μπροστινό του μέρος στο νερό και γύρισε τούμπα, εγκλωβίζοντας τον πιλότο του.

Αμέσως έτρεξαν οι θαμώνες να βοηθήσουν, καθώς ο άνθρωπος που βρισκόταν μέσα κινδύνευε είτε να πνιγεί, είτε να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο:

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων