Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Στα Μεταλλεία Κασσάνδρας η πιο «δυνατή ομάδα» παραολυμπιονικών

Την ευκαιρία να επισκεφτούν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, έπειτα από σχετική πρόσκληση, είχαν οι παραολυμπιονίκες της Άρσης Βαρών σε πάγκο, σε ένα μικρό οδοιπορικό που πραγματοποίησαν στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, οι Παύλος Μάμαλος, Δημήτρης Μπακοχρήστος, Κώστας Δήμου, Νίκος Γκουντάνης, Πασχάλης Κουλούμογλου και Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης πέρασαν δύο ημέρες στη Χαλκιδική και η εμπειρία ήταν αξέχαστη.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας, ο οποίος με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην περιοχή, ξεναγήθηκε και ο ίδιος στις εγκαταστάσεις.

Η πιο επιτυχημένη ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (στέφθηκαν όλοι παραολυμπιονίκες) του «Ρίο 2016, γνώρισε πραγματική αποθέωση από τον κόσμο που εργάζεται στα Μεταλλεία, αλλά και όχι μόνο.

Οι αθλητές έγιναν δεκτοί με ζεστό χειροκρότημα από πολλά παιδιά, αλλά και μεγάλους που περίμεναν για να τους σφίξουν το χέρι για τις μεγάλες χαρές που προσέφεραν με τις επιδόσεις τους.

Ένα χειροκρότημα που το κέρδισαν με το σπαθί τους, όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας τον καλύτερό εαυτό τους αγωνιζόμενοι για την Ελλάδα σε τόσες διεθνείς διοργανώσεις.

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων