Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Καταγγελία εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση από Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής μετά την καταγγελία της ΖΧέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Σειρά πήραν τρεις ηθοποιοί (η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά) οι οποίες με ανάρτησή τους στα social media καταγγέλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο ότι στο παρελθόν τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Στο κείμενο της ανάρτησης αναφέρεται:

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ!!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων