Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Καταγγελίες στο ΠΑΣΟΚ για «μαγειρέματα» ενόψει Συνεδρίου

Σιγή ιχθύος τηρεί το επίσημο ΠΑΣΟΚ απέναντι στις καταγγελίες που γίνονται από τα ίδια τα στελέχη του κόμματος ότι μεθοδεύονται οι εκλογές αντιπροσώπων και ότι παραβιάζεται το Καταστατικό του κινήματος με στόχο να αλλοιωθούν οι συσχετισμοί στο Συνέδριο.

Πρώτος “χτύπησε” ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ο οποίος μιλώντας στην πρόσφατη συνεδρίαση της Γραμματείας της ΚΟΕΣ ενώπιον του Ευάγγελου Βενιζέλου μίλησε για ωμή παραβίαση του καταστατικού και για μαγειρέματα που στοχεύουν στον αποκλεισμό αντιπροσώπων από τις συνεδριακές διαδικασίες.

Χθες ήρθε ο Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος από κοινού με άλλα 9 στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε δημοσίως ότι γίνεται προσπάθεια αποκλεισμού αριστίνδην μελών του ΠΑΣΟΚ από το συνέδριο και ότι ουδείς έχει ειδοποιηθεί μέχρι σήμερα (παλιά μέλη Κεντρικών Επιτροπών, παλιοί γραμματείς) σε σχέση με την συμμετοχή του σ’αυτό. Επιπλέον, ο Καρχιμάκης που ξέρει το ΠΑΣΟΚ απ’εξω κι ανακατωτά καθότι ήταν και ο τελευταίος γραμματέας του κόμματος κατήγγειλε την ηγεσία για αδιαφανείς μεθοδεύσεις καυτηριάζοντας μάλιστα το γεγονός ότι ο αριθμός των συνέδρων ανά περιοχή εξαρτάται από την εκλογική δύναμη του κόμματος στην συγκεκριμένη περιφέρεια!

Στο ΠΑΣΟΚ «ποιούν την νησαν» για τις καταγγελίες και λένε ότι όλες οι διαδικασίες ελέγχονται από την Επιτροπή Πιστοποίησης και Καταστατικού την ώρα όμως που τα μέλη της και πρωτίστως ο πρόεδρός της αντικαταστάθηκαν άρον άρον για να διοριστεί εκλεκτός της ηγεσίας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζει πολύ καλά ότι στο Συνέδριο θα ζοριστεί από το παραδοσιακό και παλαιό ΠΑΣΟΚ. Θεωρείται βέβαιο ότι έτσι όπως δρομολογείται η εκλογή συνέδρων θα αποκλειστούν όλοι όσοι προέρχονται από το παλαιό ΠΑΣΟΚ, δηλαδή όλοι όσοι θα καταψήφιζαν δυνητικά τις αποφάσεις του…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων