Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Καθηγητής σε online μάθημα και πίσω η γυμνή γυναίκα του (βίντεο)

Ένα βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral, αφού στο online μάθημα λόγω κοροναϊού, η γυναικά του πίσω του φοράει το φόρεμά της. Η αντίδρασή του είναι απίστευτη..
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με καθηγητή στην Αργεντινή να κάνει μάθημα μέσω υπολογιστή και από πίσω του να μπαίνει στο πλάνο η γυμνή γυναίκα του. Η αντίδρασή του όλα τα λεφτά

Ο κορονοϊός και η καραντίνα που υπάρχει σε όλους, έχει αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό την εργασία από το ίντερνετ. Ειδικά όσον αφορά την εκπαίδευση τα πάντα γίνονται με online μαθήματα, τα οποία ωστόσο κρύβουν και μεγάλους κινδύνους να γίνει γκάφα ολκής.

Όπως αυτή ενός καθηγητή από την Αργεντινή. Ο Αργεντίνος έκανε ανέμελος το μάθημά του, ωστόσο πίσω στο πλάνο μπήκε η γυμνή του σύζυγος και όπως εύκολα φαντάζεστε έγινε χαμός. Το βίντεο κυκλοφόρησε σε όλη την χώρα και όχι μόνο, ενώ πραγματικά επική ήταν και η αντίδραση του καθηγητή μόλις κατάλαβε τι έγινε.

Τέλος αξιζει να αναφερουμε ότι ανεβηκε στο Youtube στις 3 Απριλίου 2020, και μεχρι σήμερα εχει περισσότερες απο 643.173 χιλιαδες προβολές.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων