Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Καυτό φιλί μεταξύ sex symbols αλλά για…. καλό σκοπό

Ήταν να μην κάνει την αρχή η Μαντόνα. Από τότε που φίλησε στα χείλη την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στην σκηνή των MTV Video Music Awards, έχουν περάσει δέκα χρόνια και τα φιλιά μεταξύ γυναικών έχουν κάνει πολλές φορές τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν δαιμονισμένα.

Το τελευταίο φιλί μεταξύ σέξυ γυναικών που συζητήθηκε πολύ ήταν πάντως για καλό σκοπό. Η μία είναι από τις πιο γνωστές και σέξι ηθοποιούς και η άλλη ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα… Δε φτάνει που και μόνο με την ύπαρξή τους αναστατώνουν κάθε αρσενικό στο πέρασμά τους, αποφάσισαν να φιληθούν μεταξύ τους δημόσια!

Ο λόγος για την Sharon Stone και την Kate Moss! Το μοντέλο και η ηθοποιός ήταν συμπαρουσιάστριες στο γκαλά της amFAR στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Από τη χαρά τους για τις φιλανθρωπικές προσφορές που είχαν μαζευτεί, οι δυο σέξι παρουσίες είπαν να φιληθούν στο στόμα για να ανεβάσουν τα φιλανθρωπικά αισθήματα. Και σίγουρα ανέβασαν κι αυτά και …άλλα πολλά.

Το ερώτημα είναι: τελικά, η φιλανθρωπία τα επιτρέπει όλα; Φαίνεται πως ναι, σε ένα κόσμο που γίνεται διαρκώς φτωχότερος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων