Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Κέβιν Σπέισι: Εργαζόμενοι στο House of Cards τον κατηγορούν για παρενόχληση

Πρώτα ήταν ο ηθοποιός Άντονι Ραπ που τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, μετά ακολούθησε ο Μεξικανός Ρομπέρτο Καβάζος που κατήγγειλε πως όλοι ήξεραν ότι ο Κέβιν Σπέισι «έβαζε χέρι σε όσους ήταν κάτω των 30 ετών», και τώρα ήρθε η ώρα για… 8 ακόμα άτομα να κάνουν αποκαλύψεις εναντίον του διάσημου ηθοποιού.

Πρόκειται για οκτώ εργαζόμενους στα γυρίσματα του House of Cards, που μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας στο CNN και κατήγγειλαν πως ο Σπέισι ήταν υπεύθυνος για το «τοξικό» περιβάλλον που δημιουργούσε γύρω του. Μάλιστα, ένας βοηθός παραγωγής δήλωσε πως είχε μιλήσει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στους προϊσταμένους του, οι οποίοι όμως του απάντησαν ότι αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να σιγουρέψουν πως δεν θα ξαναμείνει μόνος του με τον πρωταγωνιστή ποτέ ξανά.

Απαντώντας στις κατηγορίες, το Netflix δήλωσε πως σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής της σειράς, στο εξής θα προβλεφθεί η διασφάλιση αξιοπρεπούς περιβάλλοντος εργασίας για τους εργαζόμενους.

Την σοβαρότερη όμως καταγγελία μέχρι στιγμής εναντίον του Κέβιν Σπέισι την έκανε ένας άντρας που μίλησε στο Vulture υπό καθεστώς ανωνυμίας. Όπως λέει, το 1983, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών και ο Σπέισι 24, είχαν σεξουαλική σχέση, στο πλαίσιο της οποίας ο ηθοποιός είχε παραδεχθεί πως του αρέσουν τα «νεαρά αγόρια». Μάλιστα, καταγγέλλει πως αφού η σχέση τους είχε τελειώσει, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν περίπου έναν χρόνο αργότερα και τότε ο Κέβιν Σπέισι τον βίασε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων