Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022

Κεραμέως: «Προτεραιότητά μας η δια ζώσης διδασκαλία»

Η δια ζώσης διδασκαλία είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης», τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως σε σχολείο της Μεταμόρφωσης όπου βρέθηκε για την επαναλειτουργία.

Η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία είναι γεγονός από το πρωί της Δευτέρας, 11/1 και η κα. Κεραμέως βρέθηκε στη Μεταμόρφωση:

«Η χαρά των παιδιών είναι μεγάλη και η δική μας επίσης», είπε, επισημαίνοντας ότι θα καταβληθούν προσπάθειες για όσο το δυνατόν απρόσκοπτη διαδικασία.

Η ίδια ευχήθηκε στους μαθητές καλή χρονιά και τους υπενθύμισε να φοράνε τη μάσκα όλες τις ώρες εκτός από το μάθημα της Γυμναστικής.

«Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία αλλά και την συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας», πρόσθεσε και αναφέρθηκε και στα πρόσθετα μέτρα, μεταξύ αυτών τα δωρεάν τεστ σε εκπαιδευτικούς, τις διαφορετικές ώρες προσέλευσης και αναχώρησης των μαθητών και τα διαφορετικά διαλείμματα πάντοτε με χρήση μάσκας.

Για την επαναλειτουργία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η κυρία Κεραμέως ανέφερε: «Συζητάμε διαρκώς για την επαναλειτουργία όλων των δομών. Πάμε βήμα- βήμα, ακολουθώντας τις οδηγίες των επιστημόνων και την πορεία της πανδημίας».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων