Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Κι όμως υπάρχει ακόμα βουλευτής που ελπίζει ότι θα βρεθούν οι 180!

Ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις σημείωσε ότι «πρέπει να υπάρχει εθνικό μέτωπο στη διαπραγμάτευση, γιατί όταν οι δανειστές και κυρίως το ΔΝΤ βλέπουν ότι δεν υπάρχει αραγές στο εσωτερικό μέτωπο, τότε αποθρασσύνονται, όπως έγινε στην τελευταία διαπραγμάτευση».

Την εκτίμησή του ότι εάν στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών διαμορφωθεί στους 170 ο αριθμός αυτών που θα ψηψίσουν υπέρ του Σταύρου Δήμα, τότε στις 29 Δεκεμβρίου δεν αποκλείεται να εξασφαλιστούν οι 180, διατύπωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Είπε ότι είχε προβλέψει για τους 160 που τάχθηκαν υπερ του κ. Δήμα στον πρώτο γύρο, ενώ σε ερώτηση για το εάν μπορούν να αντιστραφούν τα 135 «όχι», σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «δεν ήταν όχι, αλλά παρών» και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα, λέγοντας ότι «αρκεί να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις σημείωσε ότι «πρέπει να υπάρχει εθνικό μέτωπο στη διαπραγμάτευση γιατί όταν οι δανειστές και κυρίως το ΔΝΤ βλέπουν ότι δεν υπάρχει αραγές στο εσωτερικό μέτωπο, τότε αποθρασσύνονται, όπως έγινε στην τελευταία διαπραγμάτευση».

Εξάλλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφερόμενος στο ίδιο θέμα δήλωσε: «Οι πολιτικές ηγεσίες να βρουν χθες μια εθνική λύση».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων