Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

KIA: Δημιούργησε ένα νέο πιο δυναμικό λογότυπο

Διανύοντας μια ιδιαίτερα παραγωγική εποχή η KIA είναι έτοιμη για την εκκίνηση του σχεδίου Plan S το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή την επόμενη χρονιά και θα σηματοδοτήσει μια σειρά αλλαγών για την κορεάτικη εταιρία.

Η ονομασία Plan S δεν είναι τυχαία καθώς το γράμμα “S” αντιστοιχεί στη λέξη Shift, δηλαδή στην αλλαγή που έχει σχεδιαστεί για το συνολικό ύφος της εταιρίας με την δημιουργία πιο δυναμικών, στιλάτων και προηγμένων προϊόντων με έμφαση στα ηλεκτρικά οχήματα. Άλλωστε η εταιρία έχει ανακοινώσει πως η γκάμα της θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 11 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα έως το 2025 στο πλαίσιο μιας συνολικής επένδυσης 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα θα βασίζονται στην εξειδικευμένη πλατφόρμα Electric Global Modular Platform η οποία θα χρησιμοποιείται και από την Hyundai. Η σημασία της συγκεκριμένης πλατφόρμας γίνεται εύκολα αντιληπτή καθώς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αναμένεται να αντιστοιχούν στο 20% των συνολικών πωλήσεων μέχρι το 2025 ενώ αυτό το ποσοστό θα αυξηθεί περεταίρω μέχρι το 2029.

Στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσης του ύφους της η KIA θα παρουσιάσει και το νέο της λογότυπο το οποίο θα είναι αυτό που είδαμε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο Imagine το 2019. Βασικά στοιχεία του νέου λογότυπου που έχει διαμορφωθεί με φάση την σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία αποτελούν τα ενωμένα μεταξύ τους γράμματα καθώς και η απομάκρυνση του ελλειπτικού περιγράμματος που συνόδευε το λογότυπο από την πρώτη στιγμή. Η πρεμιέρα του νέου λογότυπου αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2021.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων