Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Κικίλιας: «Τραγική» η εβδομάδα που πέρασε, για κυβέρνηση και πρωθυπουργό

«Τραγική» χαρακτήρισε την εβδομάδα για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Κικίλιας επισημαίνοντας πως «η πραγματικότητα δεν μπορεί να διαγραφεί, ούτε να χρωματιστεί, ροζ ή πορτοκαλί, όση προσπάθεια κι αν γίνεται», καθώς, όπως είπε, η πραγματικότητα είναι αυτή την οποία βιώνουν, οι Έλληνες καθημερινά.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha, ο eκπρόσωπος της ΝΔ αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και στα σχόλια του Μεγάρου Μαξίμου τόνισε πως «ξαφνικά ξεφυτρώνουν δημοκοπικές εταιρείες, που δεν έχουν έδρα, δεν έχουν γραφεία δεν έχουν υπεύθυνο της εταιρείας, δεν έχουν ονοματεπώνυμο αυτού ο οποίος παρουσιάζει την έρευνα» προσθέτοντας πως όταν μια εταιρεία δεν είναι πιστοποιημένη και δεν ανήκει στο φορέα, και δεν είναι έγκυρη, δεν μπορεί να δημοσιεύει τίποτα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρέει χθες το βράδυ ένα από τα γνωστά του non papers, που συμπεριλαμβάνει αυτή την έρευνα και κάποιες άλλες, για να διαμορφώσει ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο κ. Τζανακόπουλος και η κυβέρνηση. Γνωρίζουν αυτή την εταιρεία; Γιατί κανένας άλλος δεν την γνωρίζει. Αν γνωρίζουν να μας πουν, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, αν υπάρχει, ποια είναι τα γραφεία αν υπάρχουν, ποιο είναι το site αν υπάρχει. Αυτή την ενημέρωση ως επιστημονικό εργαλείο έρευνα αξίζουν οι Έλληνες; Ντροπή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Όσον αφορά την πετρελαιοκηλίδα, ο Εκπρόσωπος της ΝΔ είπε πως δέχεται ότι το κράτος έχει συνέχεια και δέχεται ότι έχει και ατέλειες αυτές που επιδιώκει και φιλοδοξεί, να αλλάξει, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσέθεσε όμως πως σε αυτή τη σημαντική οικονομική, περιβαλλοντική και οικολογική καταστροφή, έχουμε τις αντικρουόμενες δηλώσεις Υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δηλώσεις ότι οι κάτοικοι μπορεί να κάνουν μπάνιο στην περιοχή. «Όγκοι μαζούτ είναι στο βυθό, φυσάει λίγο και ξαναγεμίζουν οι ακτές, και τρέχουν οι δήμαρχοι τα ξαναμαζεύουν, και την άλλη μέρα είναι σαν το ‘γιοφύρι της ‘Αρτας’, και ξανασυμβαίνει αυτό. Δεν το έχει ακούσει, κανένας σε αυτή την κυβέρνηση; Κανένας δεν ντρέπεται λιγάκι, δεν υπάρχει κανένα φιλότιμο να αναλάβει κάποιος την ευθύνη» διερωτήθηκε ο κ. Κικίλιας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων