Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Κυκλοφοριακό χάος στον Πειραιά – Επιβάτες έχασαν τα πλοία

Τα έργα στο δρόμο, η αυξημένη κίνηση λόγω των αδειούχων σε συνδυασμό με την καθημερινή κίνηση που έχουν οι δρόμοι στον Πειραιά είναι οι παράγοντες για το σημερινό κομφούζιο στο λιμάνι. 

Σήμερα, εξαιτίας του απίστευτου μποτιλιαρίσματος κάποιοι ταξιδιώτες έχασαν τα πλοία τους. Μάλιστα η Τροχαία ζητάει από τους αδειούχους που ταξιδεύουν με πλοίο από τον Πειραιά να βρίσκονται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την ώρα αναχώρησης του πλοίου στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τον «Αθήνα 9,84»  υπάρχει μποτιλιάρισμα στον δρόμο της Γούναρη, στο ύψος του γηπέδου του Καραϊσκάκη, λόγω  έργων που γίνονται σε ένα μεγάλο κομμάτι του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα πολλοί ταξιδιώτες να χάσουν τα  πλοία της γραμμής Σύρο- Τήνο – Μύκονο και Σύρο – Μύκονος- Εύδοιλος- Καρλόβασι που έφυγαν από 7:00 και 7:30 αντίστοιχα για τους προορισμούς τους.

«Χάσαμε το πλοίο από το μποτιλιάρισμα. Ούτε ο τροχονόμος που ήταν στην οδό Γούναρη βοήθησε να ξεμπλοκάρουμε από το σημείο εκείνο. Χρειαστήκαμε περίπου μισή ώρα για να περάσουμε αυτό το κομμάτι που εκτελούνται έργα» δήλωσαν χαρακτηριστικά στον ραδιοσταθμό άνθρωποι που καθυστέρησαν και έχασαν το πλοίο, προσθέτοντας ότι θα περιμένουν αναγκαστικά το απογευματινό πλοίο της γραμμής.

Ενδεικτικό της μεγάλης κίνησης στο λιμάνι είναι πως τα περισσότερα πλοία αγγίζουν σε πληρότητα το 95%-98%.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων