Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

ΚΙΝΑΛ: Νιώθουν δικαιωμένοι για την υπόθεση Folli Follie

Σε υψηλούς τόνους υπογραμμίζουν πώς η δική τους κοινοβουλευτική ομάδα έφερε το θέμα στη Βουλή πριν από δύο χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η εμπλοκή κορυφαίων ονομάτων του ΣΥΡΙΖΑ, σε ηλεκτρονική αλληλογραφία στελεχών της εταιρείας, οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, έκαναν λόγο για συγκάλυψη.

Σε ανακοίνωση του κόμματος, υπενθυμίζεται πως «σε όσους συστηματικά το παραβλέπουν, μόνο η δική μας Κοινοβουλευτική Ομάδα έφερε στη Βουλή το σκάνδαλο folli follie. Σκιαμαχούν, δυστυχώς, αυτοί που κυβερνούσαν και είτε ολιγώρησαν είτε συγκάλυψαν το σκάνδαλο, καθώς και αυτοί, της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης που δοξάστηκαν κρυπτώμενοι».

Είχε προηγηθεί και η υπενθύμιση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βασίλη Κεγκέρογλου ότι στις 4 Ιουνίου του 2018 μαζί με δύο συναδέλφους του τον Γιάννη Κουτσούκο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ζητούσαν εξηγήσεις από την ηγεσία των υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών για την καθυστερημένη αντίδραση στην «σκανδαλώδη» χρηματιστηριακή κατάρρευση της μετοχής της εταιρείας. Σχεδόν 20 ημέρες μετά, στις 28/6, οι Δραγασάκης, Κοντονής και Τσακαλώτος απάντησαν πώς είναι αναρμόδιοι για το συγκεκριμένο ζήτημα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων