Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Kobe: Σεφ ηλικίας μόλις ενός έτους τρελαίνει το διαδίκτυο~ Έχει πάνω από 1 εκατ. followers [βίντεο]

Ένας σεφ… μόλις ενός έτους έχει ξετρελάνει το instagram, κι όχι άδικα!

Ο μικρός Kobe, έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακολούθους στο instagram, οι οποίοι τον απολαμβάνουν να μαγειρεύει! Οι γονείς του υπέροχου μπόμπιρα, άνοιξαν τον συγκεκριμένο λογαριασμό, ο οποίος μέσα σε μόλις τρεις μήνες έχει 1,6 εκατ. followers. Συγκεκριμένα, η πρώτη ανάρτηση έγινε στις 25 Φεβρουαρίου.

Η μητέρα του, Ashley Wian, μιλώντας στο CNN, είπε πως η ιδέα για τα βίντεο ξεκίνησε γιατί θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο, τον… ενθουσιασμού του 1 έτους γιου της για την κουζίνα.

“Το μαγείρεμα είναι ένα από τα πολλά πράγματα που κάνει ο Kobe στο σπίτι. Το κάνει με τόση χαρά και διασκέδαση, και στην αρχή αποφάσισα να το καταγράψω για να το μοιραστώ με φίλους και συγγενείς”, λέει η ίδια.


“Ξεκινήσαμε τον λογαριασμό Kobe_eats στο instagram στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχε μόλις 200 followers έως τα τέλη Απριλίοιυ και μετά άρχισε να ανεβαίνει… 100.000, 200.000… σίγουρα όμως δεν είχαμε προβλέψει το αποτέλεσμα!”, λέει η μαμά του μικρού ενθουσιασμένη.

Κατά κύριο λόγο, στα βίντεο, ο μικρός Kobe… επιχειρεί να φάει κάθε συστατικό, ρίχνει τα υλικά της συνταγής μέσα σε μπολ, λέει τα δικά του… μωρουδίστικα λόγια και γελά διαρκώς! Φυσικά η κουζίνα γίνεται χάλια, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που απασχολείτη μητέρα του. “Το χάος μπορεί να καθαριστεί. Οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα”, λέει η ίδια.

Ποιο είναι το αγαπημένο όμως φαγητό του αξιολάτρευτου…σεφ; “Οτιδήποτε έχει τυρί. Κυρίως επειδή έχει την ευκαιρία να το φάει”, αναφέρει η μητέρα του. Οι γονείς του λένε πως χαίρονται που κάνουν τον κόσμο να χαμογελά, ιδιαίτερα σε μια εποχή που αυτό είναι τόσο απαραίτητο.

Σημειώνεται πως ο Kobe πρόσφατα απέκτησε και κανάλι στο YouTube, όπου έχει ήδη 27.500 εγγεγραμμένους χρήστες!

Με πληροφορίες από CNN

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων