Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Κόλπο γκρόσο με Φουστερ για ΑΕΚ

Ένα από τα μεγαλύτερα μπαμ στο ελληνικό ποδόσφαιρο πάει να κάνει η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μελισσανίδη φέρεται να έκανε πρόταση συνεργασίας στον ερυθρόλευκο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός επιθετικός μετά από 4 χρόνια στον Ολυμπιακό είναι πολύ κοντά στην έξοδο από τους ερυθρόλευκους και η ΑΕΚ δεν έχασε την ευκαιρία να του προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Φουστέρ συναντήθηκε με τους ιθύνοντες και του προτάθηκε να παίζει για την ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Πρόκειται για ένα μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα για την ένωση αν πραγματοποιηθεί. Θα είναι μεγάλη επικοινωνιακή νίκη της ΑΕΚ ενώ θα προσθέσει ένα παίκτη για τους μεγάλους αγώνες που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στο ρόστερ της και θα ισχυροποιήσει την θέση της ενόψει της επιστροφής της στα μεγάλα σαλόνια.

Ήδη έχουν υπάρξει οι πρώτες διαψεύσεις τόσο από Φουστέρ και Ολυμπιακό όσο και από την ΑΕΚ. Αυτό είναι λογικό. Είναι μια πολύ λεπτή υπόθεση που απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς εξάλλου ο Φουστέρ είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού και έχει ακόμα υποχρεώσεις με την ομάδα του. Όμως το πολυαναφερόμενο ραντεβού έχει γίνει και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά. Το θέμα είναι θα αφυπνισθεί ο Ολυμπιακός και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή θα τον αφήσει να πάει στην ΑΕΚ;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων