Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Κόμπρα σκότωσε τραγουδίστρια την ώρα που έδινε συναυλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε νεαρή τραγουδίστρια στην Ινδονησία όταν κατά τη διάρκεια του σόου της την δάγκωσε κόμπρα.

Η 29χρονη συνέχισε να τραγουδάει και μετά το δάγκωμα του φιδιού, ωστόσο 45 λεπτά αργότερα κατέρρευσε επάνω στη σκηνή και υπέκυψε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν η pop star Irma Bule τραγουδούσε μπροστά στους θαυμαστές της και σκόνταψε πάνω στο δηλητηριώδες ερπετό. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει κάτω και το φίδι να την δαγκώσει στο πόδι.

Η επικίνδυνη κόμπρα ήταν μέρος του σόου της, αφού η Irma Blue ήταν γνωστή για τις παραστάσεις που έδινε πλαισιωμένη από θανατηφόρα ερπετά, ανάμεσά τους πύθωνες και βόες.
Σύμφωνα με τους συνεργάτες της, η 29χρονη αρνήθηκε να πάρει κάποιο αντίδοτο και συνέχισε το σόου της. Έπειτα από 45 λεπτά η Bule άρχισε να κάνει εμετό, πέφτοντας τελικά λιπόθυμη από τις θανατηφόρες τοξίνες της κόμπρας. Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο είδος της κόμπρας μπορεί να σκοτώσει ελέφαντα βάρους 1000 κιλών μέσα σε δύο ώρες. Η Bule ζύγιζε λιγότερο από 60 κιλά και άντεξε 45 λεπτά γιατί το φίδι την δάγκωσε στο πόδι, σημείο του σώματος που είναι μακριά από την καρδιά», λέει η ειδική ερευνήτρια φιδιών Lydia Apririasari.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων