Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Κωνσταντίνου: «Ο Χουλτ είναι πληρωμένος και δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος»

Για το θέμα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες με τον Νίκλας Χουλτ πήρε θέση ο Βασίλης Κωνσταντίνου, επισημαίνοντας ότι ο Σουηδός μπακ δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον Νίκλας Χουλτ τονίζοντας ότι δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους» και είναι πληρωμένος.

Αναλυτικά στον «Αθλητικό Metropolis» μίλησε για:

-το φημολογούμενο ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για τον Χουλτ: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θέμα. Ακόμη στα γραφεία μας δεν έχει έρθει η προσφυγή. Άλλωστε, πληρώθηκε ο παίκτης και δεν υπάρχει εκκρεμότητα».

-το αν ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος: «Πώς να μείνει ελεύθερος; Τα χρήματα που εμφανίζεται να διεκδικεί είναι σε βάθος χρόνου. Ο παίκτης είναι πληρωμένος και δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος. Έχει συμβόλαιο ως τον Μάιο του 2019. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Να γνωρίζουν οι μάνατζερ πως οι παίκτες δεν είναι πρόβατα που ο κάθε μάνατζερ τους πάει όπως θέλει».

το αν θεωρεί unfair τις κινήσεις άλλων ομάδων να ενδιαφέρονται για παίκτες του Παναθηναϊκού: «Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Το τι θα πω εγώ ή ο κάθε παράγοντας είναι προσωπική εκτίμηση. Το να θέλουν να πάρουν παίκτες από τον Παναθηναϊκό επειδή έχει προβλήματα, ας το κάνουν αρκεί να είναι ελεύθεροι οι παίκτες. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα σε παίκτες να διαπραγματεύονται έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου τους».

τον Χουλτ: «Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, βέβαια, δεν ήταν τόσο καλός. Ο Παναθηναϊκός του έδωσε το δικαίωμα να δείξει τα προσόντα του. Αν πήγαινε σε υποδεέστερη ομάδα, δεν θα ήταν τόσο καλός όσο τώρα».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων