Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Κόρη αντιδημάρχου του Αιγίου η Αγγελική του Ξηρού;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Αίγιο η είδηση πως η 22χρονη Αγγελική, σύντροφος και συνεργάτης του άρτι συλληφθέντος Χριστόδουλου Ξηρού, είναι από το Αίγιο και μάλιστα κόρη πολύ γνωστού Αιγιώτη, που έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με την τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας λάβει μάλιστα στο παρελθόν και το αξίωμα του αντιδημάρχου.

Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, παρουσία εισαγγελέως, στο σπίτι της οικογένειας σε συνοικία του Αιγίου. Έρευνες πραγματοποιούνται και στο χωριό απ’όπου κατάγεται η οικογένεια της Αγγελικής.

Το σπίτι κυριολεκτικά «ξεσκονίστηκε» καθώς οι αστυνομικοί αναζητούσαν στοιχεία για την Αγγελική, την φίλη του Ξηρού η οποία είχε σχέση και με τους Πυρήνες της Φωτιάς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί μίλησαν με τον πατέρα της 22χρονης Αγγελικής ο οποίος όμως δήλωσε πως η κόρη του, φοιτήτρια στην Κομοτηνή, είχε να εμφανιστεί στο σπίτι δύο μήνες.

Διαβάστε ποιες οι απίστευτες ατάκες του Χριστόδουλου Ξηρού στον εισαγγελέα και τι δήλωσε η Ελένη Μελάνη για την πλαστή ταυτότητα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων