Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Κορωνοϊός: Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης περνάει καραντίνα σε lux ξενοδοχείο στη Γερμανία με 20 γυναίκες

Ενώ όλος ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, συνεχίζει να προκαλεί με τον ιδιόρρυθμο τρόπο ζωής του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο εκκεντρικός βασιλιάς έχει «απομονωθεί» σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Γερμανία, αλλά φυσικά δεν είναι μόνος του, καθώς τον συνοδεύουν 20 πανέμορφες γυναίκες.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, ο Μάχα Βαγιραλονγκόρν, γνωστός ως Rama X., βρίσκεται στο Grand Hotel Sonnenbichl στο μοντέρνο χειμερινό αθλητικό θέρετρο του Γκάρμις-Παρτενκίρχεν. Το ταξίδι του βασιλιά στο ξενοδοχείο επιτράπηκε, παρά το γεγονός ότι η Βαυαρία είναι ένα από τα πρώτα γερμανικά κράτη που μπήκαν σε καραντίνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης έκλεισε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου, για να κάνει διακοπές με το χαρέμι του, που αποτελείται από όμορφες βασιλικές παλλακίδες, ενώ έχει δοθεί ειδική άδεια για να παραμείνει ανοιχτό. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει σαφές εάν οι τέσσερις σύζυγοι του πλούσιου βασιλιά διαμένουν επίσης στο τετράστερο ξενοδοχείο.

Ο 67χρονος Ταϊλανδός βασιλιάς είναι γνωστός στους Γερμανούς, καθώς διαθέτει ιδιοκτησία στη λίμνη Starnberg και είναι επίσης συχνός επισκέπτης της Άνω Βαυαρίας.

Παρ’ όλο που τα χιονοδρομικά κέντρα δεν είναι πλέον ανοιχτά, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, ο οποίος είναι λάτρης της ποδηλασίας, έκανε συχνά διαδρομές με ποδήλατο στους τοπικούς δρόμους.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η Γερμανία διαθέτει σήμερα 80 χιλιάδες σχεδόν, επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορωνοϊού, με πάνω από χίλιους θανάτους, ενώ η Ταϊλάνδη έχει τουλάχιστον 1.875 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 15 θανάτους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων