Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης η AEGEAN

Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η AEGEAΝ στους επιβάτες αναγνωρίστηκε σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, εξασφαλίζοντάς της άλλη μια νέα διάκριση που αποδεικνύει την κυρίαρχη θέση της εταιρείας στην Ευρώπη,όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση,

Στην τελετή απονομής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα συγκεκριμένα βραβεία? που φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας στην Αγία Πετρούπολη και συγκέντρωσαν τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η AEGEAN κατέκτησε το πρώτο βραβείο ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2017.

Πιο συγκεκριμένα, η AEGEAN αναδείχθηκε για 3η φορά «Europe?s Leading Regional Airline» μέσα από ψηφοφορία του κοινού που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 24ων ετήσιων World Travel Awards?, επιβεβαιώνοντας την υψηλή θέση που λαμβάνει σταθερά η AEGEAN στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού παγκοσμίως.

Ως γνωστόν, τα βραβεία «World Travel» θεσμοθετήθηκαν το 1993 με σκοπό την αναγνώριση και την επιβράβευση της διάκρισης σε όλους τους βασικούς τομείς των ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρήσεων φιλοξενίας. Σήμερα, τα βραβεία «World Travel» θεωρούνται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν στον τομέα των αριστείων!

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων