Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Κορωνοϊός: Και επίσημα αρνητικό το ύποπτο κρούσμα στον Ευαγγελισμό

Και επισήμως αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα για κορωνοϊό που εμφανίστηκε στον Ευαγγελισμό το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τα αποτελέσματα του Παστέρ ήταν αρνητικά για τον νεαρό άνδρα ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο νοσοκομείο και παραπονέθηκε για βήχα. Αν και τα πρώτα συμπτώματα δεν έδειχναν σχέση με τον νέο ιό, οι ιατροί θορυβήθηκαν όταν το άνδρας του είπε ότι έφθασε από την Κίνα πριν από λίγες ημέρες. Αμέσως κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός στον Ευαγγελισμό και ο 30χρονος άνδρας μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο στα εξωτερικά ιατρεία όπου και εξετάστηκε λεπτομερώς.

Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετές ημέρες λαμβάνονται έκτακτα μέτρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» για την ανίχνευση ύποπτων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) μετά από εντολή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια εφαρμόζει σύστημα ενεργητικής επιτήρησης για την ανίχνευση ύποπτων κρουσμάτων του νέου κοροναϊού 2019-nCoV σε όλες τις απευθείας πτήσεις από την Κίνα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων