Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Κούρασαν τον Τσίπρα οι περιοδείες και πάει… Κίνα!

“Όχι άλλες περιοδείες” λέει και ξαναλέει στους επιτελείς του ο Αλέξης Τσίπρας τον τελευταίο καιρό, ζητώντας τους να τον αφήσουν λίγο να ξεκουραστεί…

Όμως εκείνοι τον αγνοούν και τού γεμίζουν συνεχώς το πρόγραμμα με ταξίδια και εμφανίσεις. Δεν αναφέρομαι στα επικοινωνιακά ταξίδια του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Λατινική Αμερική, τις ΗΠΑ, την Γερμανία και πίσω στην Λατινική Αμερική για την κηδεία του Ούγκο Τσάβες. Ούτως ή άλλως αυτά τον ικανοποιούν και τού δίνουν την δυνατότητα να τροφοδοτεί τα μέσα ενημέρωσης με πληροφορίες του τύπου “Εσύ είσαι που θα γίνεις πρωθυπουργός της Ελλάδας;” σχόλιο που φέρεται να τού έκανε αγκαλιάζοντάς τον, ο Ραούλ Κάστρο.

Μαθαίνω ότι ο Τσίπρας γίνεται έξαλλος με τις περιοδείες… εσωτερικού! Οι σύμβουλοί του και κυρίως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν βλέπουν με καλό μάτι την απότομη στροφή του Τσίπρα στην ρεαλιστική πολιτική τον πιέζουν να γυρίσει όλη την Ελλάδα, λέγοντάς του ότι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και να βρουν το κόμμα τους απροετοίμαστο.

“Άσε τα ιδρύματα Καραμανλή και τις συναντήσεις με τους πρέσβεις” και πήγαινε στην κοινωνία και στους πολίτες τον προτρέπουν.

Εκείνος όμως δεν ακούει κανέναν και έχει αναθέσει κρυφά στο στενό του επιτελείο να τού ετοιμάσουν τα ταξίδια στην Κίνα και στην Ρωσία για να ξεφύγει λιγάκι. Τώρα αν πω ότι μου θυμίζει λίγο τον Γιώργο Παπανδρέου…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων