Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021

Κοζάνη: Δε μετανιώνει ο δράστης της επίθεσης στη ΔΟΥ με τσεκούρι

Το περιστατικό με την επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας με τις καταθέσεις των θυμάτων αλλά και την τοποθέτηση του δράστη που εμφανίστηκε κυνικός και αμετανόητος.

Η εργαζόμενη που τραυματίστηκε βαρύτατα και έχασε το μάτι της από τα χτυπήματα είπε στην κατάθεσή της: «Δεν είδα αρχικά το τσεκούρι γιατί ήμουν σκυμμένη. Άκουσα έναν θόρυβο και σηκώνοντας το κεφάλι είδα τον 56χρονο συνάδελφο με σκισμένο το κεφάλι. Τότε εκείνος είπε εγώ είμαι τρελός θα σας σκοτώσω όλους εδώ μέσα και ήρθε προς το μέρος μου χτυπώντας με στο μάτι το οποίο έχασα».

Ο δράστης, αμετανόητος όπως φάνηκε, έκανε παρέμβαση λέγοντας: «Δεν είπα ότι είμαι τρελός και θα σας σκοτώσω όλους. Αυτά κάποιος την έχει δασκαλέψει να τα πει Δύο ανθρώπους χτύπησα γιατί καταστρέψατε πολλούς ανθρώπους εσείς εκεί στην εφορία».

Συγκλονιστική και φορτισμένη ήταν η κατάθεση άλλης υπαλλήλου που δέχθηκε και εκείνη τα χτυπήματα του δράστη. «Δέχθηκα – είπε – πολλά χτυπήματα, στην πλάτη το πρώτο και έπειτα στο κεφάλι. Με έριξε κάτω και προσπαθούσα να πολεμήσω για τη ζωή μου, του έπιασα τη λαβή από το τσεκούρι. Τότε ήρθε ο προϊστάμενος και τον έπιασε, και εγώ με όση δύναμη είχα σηκώθηκα να φύγω. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μην τον ξαναδώ μπροστά μου».

Και εδώ ο δράστης έδειξε αμετανόητος λέγοντας στο δικαστήριο: «Μου έκανε εντύπωση η αποφασιστικότητά της να ζήσει γι’ αυτό σταμάτησα να τη χτυπάω».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων