Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Κρεμλίδου: Το Instagram είναι δύσκολο επάγγελμα – Φορολογούμαστε και εμείς

Καλεσμένη στο “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1/3 η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 4, ενώ ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί λόγω του επαγγέλματός της, αναφερόμενη παράλληλα στις δυσκολίες ενός Instagrammer.

“Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει.. Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος”, είπε.

Και συνέχισε: “Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων