Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Κρίσιμες οι ώρες στην εντατική για τον Βασίλη Λεβέντη [update]

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρίσκεται από χτες ο Βασίλης Λεβέντης λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε στο MEGA για την μάχη ζωής που δίνει ο πολιτικός.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.
Οι πληροφορίες λένε πως είναι διασωληνομένος, με βαριά πνευμονία και η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες.

—————

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε διαγνωστεί με Covid 19 πριν από περίπου δέκα ημέρες και είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ’ οίκον.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη δόθηκε στη δημοσιότητα ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ευαγγελισμός”, όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2».

Στην εντατική με κορωνοϊό ο Βασίλης Λεβέντης

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων