Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο βασιλιάς των social media

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το δημόσιο πρόσωπο με τους περισσότερους ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, φτάνοντας τους 297 εκατομμύρια διαδικτυακούς «φίλους»! 

Σύμφωνα με τη μελέτη που παρουσίασε ο πρακτορείο επικοινωνίας «Apple Tree Communications», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί την κατάταξη, πλησιάζοντας τους 300 εκατομμύρια ακολούθους στους επίσημους λογαριασμούς του Facebook, Instagram και Twitter. Ξεχωρίζει το Facebook όπου παρουσιάζει 122 εκατομμύρια «φίλους».
Ο Πορτογάλος παίκτης ξεπέρασε την Αμερικανίδα  τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ, που ήταν στην κορυφή της κατάταξης την περασμένη χρονιά με 246 εκατομμύρια οπαδούς, αφήνοντας τότε δεύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 238 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρονάλντο έχει κερδίσει σχεδόν 60 εκατομμύρια οπαδούς σε ένα χρόνο, ενώ η τραγουδίστρια είχε μια πολύ πιο μέτρια ανάπτυξη, φτάνοντας τα 262 εκατομμύρια ακολούθους.

Η πλειοψηφία των ακολούθων του Ρονάλντο είναι από την Ινδονησία και συγκεκριμένα σε ποσοστό 8%. Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται η Βραζιλία, αντιπροσωπεύοντας το 6,7%. και στην τρίτη η Ινδία με 6,1%.

Στην δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω από τον Πορτογάλο βρίσκεται ο τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, με 273 εκατομμύρια οπαδούς. Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη, το 64% των 25 κορυφαίων προσωπικοτήτων είναι γυναίκες. Η πλειοψηφία προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες (76%), ενώ οι τραγουδιστές φτάνουν το 81%.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων