Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Κρήτη: Συνελήφθη 65χρονος Βρετανός που δεν άφηνε την 20χρονη σύντροφό του να φύγει από το νησί – Ήθελε να μείνουν για πάντα

Τον μάγεψαν οι ομορφιές της Σητείας και θέλησε να μείνει για πάντα στην Κρήτη. Αυτό ήταν το όνειρο του 65χρονου Βρετανού που ήρθε στην Σητεία να περάσει τις διακοπές του με την 20χρονη φίλη του. Η νεαρή σύντροφός του όμως, είχε διαφορετική γνώμη.

Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που ένιωσε μόλις αντίκρισε το Βάι, την Παραλία του Κουρεμένου, τη Χιώνα, που δήλωσε στην κατά 45 χρόνια μικρότερη φίλη του ότι επιθυμεί να ζήσουν τον έρωτα τους για πάντα στην Κρήτη ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψουν ποτέ πίσω στην πατρίδα τους, τη Μεγάλη Βρετανία. Kαι ότι θα το δρομολογούσε άμεσα. Η 20χρονη Βρετανίδα ακούγοντας τα λόγια του φίλου της έπεσε από τα σύννεφα μη μπορώντας να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν θα μπορούσε πια να συνεχίσει να ζει στο περιβάλλον που μεγάλωσε να κάνει παρέα με τους φίλους της να έχει κοντά τους γονείς της.

Αντιδρώντας έντονα του δήλωσε ότι εκείνη θα αναχωρήσει άμεσα. Ο 65χρονος στο άκουσμα αυτό άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί ενώ ταυτόχρονα πήρε όλες τις τραπεζικές της κάρτες ώστε να μην μπορεί να «δραπετεύσει» μακριά του.

Η κοπέλα το ίδιο βράδυ κατάφερε να επικοινωνήσει με τους γονείς της στη Μεγάλη Βρετανία εξιστορώντας τα γεγονότα. Με την σειρά τους οι γονείς επικοινώνησαν με το Προξενείο της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα και το Προξενείο ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας. Με ταχύτατες διαδικασίες οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 65χρονο άνδρα ο οποίος κρατείται στο ΑΤ Σητείας ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αύριο θα δει τον Εισαγγελέα. Η 20χρονη Βρετανίδα σε κατάσταση έντονου άγχους και στρες εξετάστηκε από ψυχολόγο ενώ θα αναχωρήσει άμεσα για τη χώρα της.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων