Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το δεύτερο κύκλο δράσης του ΕΣΠΑ

Ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017, η πρώτη περίοδος υποβολών αιτήσεων για την δράση των πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον δεύτερο κύκλο του επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητα ΕΣΠΑ, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 09.08.2017.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποβολές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.ependyseis.gr.
Κατόπιν ενημέρωσης από την Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ ΑΕ) η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής στο www.ependyseis.gr, γνωστοποιήθηκε ότι η οριστικοποίηση της υποβολής των αιτήσεων θα είναι δυνατή από την Δευτέρα, 10.07.2017. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώνουν και να διατηρούν τις αιτήσεις τους σε κατάσταση «προσωρινής αποθήκευσης», μέχρι να δοθεί η δυνατότητα οριστικοποίησης τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πληροφόρησης για το ΕΠΑνΕΚ:
Διεύθυνση: Λεωφ. Μεσογείων 56, Αθήνα (Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 8.00 π? έως τις 5.00 ??).
Τηλέφωνο: ?801 11 36 300? (από σταθερό τηλέφωνο, ?ε αστική χρέωση) από τις 8.00 π? έως τις 7.00 ??.
Ε-mail: infoepan@mou.gr
Συνολική πληροφόρηση για την δράση μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον ειδικά σχεδιασμένο ιστότοπο: http://www.antagonistikotita.gr/ptyxioyxoi, στην ιστοσελίδα www.espa.gr καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ (Facebook, Twitter, LinkedIn).
Τέλος, μπορούν να επικοινωνούν με τον ΕΦΕΠΑΕ (?210- 6985210?, www.efepae.gr) και τους κατά τόπους εταίρους του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων