Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Ξυλοδαρμός εργαζομένου ΑμεΑ στο Δήμο Περιστερίου

Καταγγελία ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην συνεδρίασή της την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, συζήτησε την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου σύμφωνα με την οποία μέλος του Δ.Σ. επιτέθηκε και ξυλοκόπησε συνάδελφο Α.Μ.Ε.Α.

«Προφανώς ο τρόπος αυτός συγκαταλέγεται στις μεθόδους πειθούς του κατά τα άλλα «αιρετού εκπροσώπου» των εργαζομένων», αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καταγγέλοντας με κατηγορηματικό τρόπο το επεισόδιο «που σύμφωνα με τις καταγγελίες δεν είναι το πρώτο».

«Καταδικάζουμε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου, Νικόλαο Πατσή, που προφανώς αδυνατεί να συμπεριφερθεί όπως αρμόζει σε «αιρετό εκπρόσωπο εργαζομένων», δείχνοντας ανοχή στην κριτική και σεβασμό στην διαφορετική άποψη.

HTML tutorial

Καλούμε το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου να καταδικάσει και να απομονώσει τον Νικόλαο Πατσή που μόνο ως «εκπρόσωπος των εργαζομένων» δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί!!!

Καλούμε επίσης κάθε συλλογικό συνδικαλιστικό φορέα και στέλεχος να πάρει θέση ξεκάθαρη απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές που αμαυρώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα και δεν συνάδει με την «εργατική ταξική συνείδηση».

Το συνδικαλιστικό κίνημα την δύσκολη αυτή περίοδο δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζεται, δεν ενσωματώνει, δεν συγκαλύπτει συμπεριφορές που δυστυχώς ως εξαιρέσεις συναντώνται, άμεσα όμως οφείλει να καταδικάζει και να απομονώνει!!!», καταλήγει η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων