Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες ΦΩΤΟ με την Αντζελίνα Τζολί… νύφη – Δείτε στιγμιότυπα από το γαμήλιο άλμπουμ τους!

Μετά την είδηση για τον πολυαναμενόμενο γάμο των Μπραντζελίνα, έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες. Μαζί με την πρώτη συνέντευξη των νιόπαντρων. Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο κάτω από άκρα μυστικότητα στο Σατό Μιραβάλ, τον πύργο τους στη Νότια Γαλλία.

Ο γάμος τους ήταν καθαρά οικογενειακή υπόθεση, όπως είχαν επανειλημμένα τονίσει και οι δυο ενώ οι πρώτες φωτογραφίες της μεγάλης εκείνης μέρας το αποδεικνύουν περίτρανα. Μέχρι και το νυφικό της μαμάς σχεδίασαν -κατά κάποιον τρόπο- τα παιδιά της. Το πρώτο πράγμα που είχαμε μάθει ήταν ότι τα έξι παιδιά είχαν όλα ενεργό ρόλο στην τελετή. Και συγκριμένα τα μεγαλύτερα αγόρια τους, τον 13χρονο Μάντοξ και τον 10χρονο Παξ να εκτελούν χρέη “πατέρα της νύφης” παραδίδοντας τη μαμά στον μπαμπά τους, την 9χρονη Ζαχάρα και την 6χρονη Βιβιέν να ρίχνουν ροδοπέταλα στον δρόμο τους και την 8χρονη Σιλό με τον 6χρονο Νοξ να κρατούν τις βέρες.

Η έκπληξη όμως έρχεται τώρα, μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες που οι νιόπαντροι παραχώρησαν στα περιοδικά “Hello” και “People”, όπου η 39χρονη νύφη είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Αλλά τι είναι αυτές οι ζωγραφίες επάνω στο νυφικό της; Το εντυπωσιακό νυφικό, λοιπόν, της Τζολί φέρει την υπογραφή του Atelier Versace και συγκεκριμένα του βασικού σχεδιαστή του, Λουίτζι Μάσι (Luigi Massi), ο οποίος δημιούργησε την τουαλέτα που στην ουσία στόλισε με σχέδια των παιδιών των Μπραντζελίνα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων