Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Σήμερα, Κυριακή 19 Μαρτίου, ο 6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων ενώνουν για άλλη μια χρονιά τις δυνάμεις τους, συνδιοργανώνοντας ένα αθλητικό μαζικό γεγονός στο κέντρο της πόλης. Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας διεξήχθη για πρώτη φορά το Μάιο του 2012, ενώ ακολούθησαν τέσσερις ακόμα διοργανώσεις που στέφθηκαν από τεράστια επιτυχία.

Ο απήχηση και η γοητεία του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ενός αγώνα για όλους στο κέντρο της πόλης, έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Χιλιάδες δρομείς από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού σχεδιάζουν ήδη τη συμμετοχή τους στον 6ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίοιυ 2017, γεγονός που αυξάνει τις ευθύνες της διοργάνωσης απέναντι σε κάθε συμμετέχοντα αλλά και στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έχει ήδη μετατραπεί σε ένα μεγάλο εθνικό, πολιτιστικό, τουριστικό και αθλητικό γεγονός, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες όχι μόνο της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας μέσα από τους διαφορετικούς αγώνες δρόμου που περιλαμβάνει (Ημιμαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 3χλμ, Αγώνας γιας Παιδιά και ΑΜΕΑ).

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας καλεί όλους τους δρομείς από παντού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση στις 19 Μαρτίου 2017 και να ξαναγεμίσουν με χαμόγελα και δράση τους δρόμους της υπέροχης πόλης μας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων