Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το video για τον ένα χρόνο κυβέρνησης

Με ένα video 2 λεπτών και 40 δευτερολέπτων, στο οποίο μιλά ο ίδιος και απαριθμεί τα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα η κυβέρνησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει «ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη» στους πολίτες και… γιορτάζει τον έναν χρόνο της ΝΔ στην εξουσία.

Μέσα σε έναν μόλις χρόνο, αναφέρει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «Έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα». Άλματα που όπως λέει «δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν μετά από σκληρή δουλειά και με τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας».

«Η παγκόσμια συγκυρία επιβάλει σεμνότητα και χαμηλούς τόνους. Αλλά η πορεία της χώρας και τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία και ελπίδα», σημειώνει στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

Όπως λέει «το έργο της κυβέρνησης είναι πολύ πυκνό για να χωρέσει σε ένα μικρό βίντεο. Εστιάζουμε στη συλλογική εμπειρία των πολιτών όπως τη διαμόρφωσαν οι δύο μεγάλες κρίσης του Έβρου και του κορονοϊού, αλλά και την εντυπωσιακή πρόοδο στην ψηφιοποίηση του κράτους. Και δίνουμε έμφαση στην τήρηση μίας μεγάλης υπόσχεσης που κάναμε στις εκλογές του Ιουλίου. Επιβεβαιώσαμε το κεντρικό μας σύνθημα: πως οι Έλληνες, ενωμένοι μπορούμε. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος για την πατρίδα μας».

Δείτε το video του Κυριάκου Μητσοτάκη

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων