Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Λεβέντης: «Δεν με σεβάστηκε ο Θεοδωράκης, αλλά τον συγχωρώ…»

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το συνέδριο του Ποταμιού εξήγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έγινε χθες ο «πρωταγωνιστής» του συνεδρίου του Ποταμιού διά… της απουσίας του!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποχώρησε χωρίς να απευθύνει χαιρετισμό, ενώ αργότερα εκδόθηκε και ανακοίνωση από το κόμμα που επιβεβαίωνε το γεγονός.
Οπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της για το περιστατικό η Ένωση Κεντρώων: «Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Κ. Βασίλης Λεβέντης προσήλθε στο συνέδριο του Ποταμιού και αποχώρησε χωρίς να μιλήσει, διότι ο κ. Θεοδωράκης δεν σεβάστηκε το πρωτόκολλο στην λίστα των ομιλητών. Εκφράζουμε την λύπη μας γιατί η δημοσκοπική κατάρρευση φέρνει και κακίες».

Σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά του Σταύρου Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του Ποταμιού ήταν παρών όταν ο Βασίλης Λεβέντης έδειξε τον εκνευρισμό του σχετικά με το πότε είχε προγραμματιστεί να μιλήσει. Πάντως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως… συγχωρεί τον Σταύρο Θεοδωράκη για το χθεσινό περιστατικό.

HTML tutorial

Ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε και στα πολιτικά τεκταινόμενα, επαναλαμβάνοντας το πάγιο αίτημα του κόμματός του για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, ενώ χαρακτήρισε «ταραχοποιούς» μερικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι «κάνουν φασαρία στη Βουλή» και δεν τον αφήνουν να μιλήσει.

Τέλος, μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο συμπόρευσης μεταξύ ΝΔ – Ποταμιού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο χθεσινό συνέδριο, όταν μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπήρχαν βουλευτές του Ποταμιού που χειροκροτούσαν «σαν να μιλούσε ο αρχηγός τους».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων