Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Λευτέρης Πετρούνιας: Στην αποστολή των Εθνικών ομάδων για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ενόργανης

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στην αποστολή των Εθνικών ομάδων για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής γυναικών-νεανίδων και ανδρών-εφήβων, τα οποία θα γίνουν τον Αύγουστο στο Μόναχο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής γυναικών-νεανίδων και ανδρών-εφήβων ξεκίνησε για τις Εθνικές ομάδες με την ονομαστική δήλωση των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στις διοργανώσεις και τον Λευτέρη Πετρούνια να… δηλώνει “παρών”.

Η δήλωση των ονομάτων των συμμετεχόντων έναν μήνα πριν από την έναρξη των αγώνων αποτελεί τυπική διαδικασία βάσει των διεθνών κανονισμών. Ωστόσο, η τελική σύνθεση των Εθνικών ομάδων θα οριστικοποιηθεί πριν από την αναχώρηση των αποστολών για το Μόναχο.

Τα φετινά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενόργανης θα φιλοξενηθούν στο Μόναχο σε διαδοχικές εβδομάδες (γυναίκες-νεάνιδες: 11-14 Αυγούστου, άνδρες-έφηβοι: 18-21 Αυγούστου) και θα αποτελέσουν, εκτός των άλλων, κριτήριο πρόκρισης για το προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα.

HTML tutorial

Βάσει των αποτελεσμάτων στο ομαδικό αγώνισμα και στο σύνθετο ατομικό, σε άνδρες και γυναίκες, θα μοιραστούν τα τελευταία εισιτήρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λίβερπουλ (29 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου) και θα καθοριστεί ο τελικός αριθμός των εκπροσώπων κάθε χώρας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που δηλώθηκαν:

ΑΝΔΡΕΣ: Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος, Αντώνης Τανταλίδης, Νικόλας Κρανίτης, Απόστολος Κανέλλος.

ΕΦΗΒΟΙ: Σεραφείμ Εμινίδης, Άγγελος Μελικσετιάν, Δημήτρης Παπουτσής, Γρηγόρης Τριτσινιώτης, Νίκος Τσούλος.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Χριστίνα Βασιλοπούλου, Ελβίρα Κατσάλη, Χριστίνα Κιόση, Κωνσταντίνα Μαραγκού, Αρετή Παγώνη.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Μαρία Βελετζέκη, Μελίνα Γούσιου, Φωτεινή Λιάπη, Αθανασία Μεσίρη, Ελένη Μπαντή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων