Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Λέσχη Κομοτηναίων: Εκδήλωση – Debate “Ποια Ευρώπη Θέλουμε”

Το ΚΕ.ΑΣ.Μ και το Παράρτημα μας στη Θράκη σας προσκαλεί σε εκδήλωση – debate για το “Ποια Ευρώπη Θέλουμε” που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 18:30 στη Λέσχη Κομοτηναίων (Κομοτηνή).

Το θέμα του debate αφορά τις διαφορετικές γνώμες γύρω από τους οπαδούς της ομοσπονδιοποίησης (φεντεραλισμός) και του ευρωσκεπτικισμού.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Σ. Σέρμπος, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Β. Γραμματίκας, Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου με έμφαση στην προστασία των μειονοτήτων στον Παρευξείνιο χώρο στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών Δ.Π.Θ.

Πιστεύουμε πως θα είναι μια ωφέλιμη πληροφορία να διαλυθούν μύθοι, να αποκτηθούν νέες γνώσεις και να συμμετάσχει το κοινό στη συζήτηση με ερωτήσεις για την προοπτική της ΕΕ με αφορμή την συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση της.

HTML tutorial

Το παρόν κάλεσμα αφορά νέους πολίτες με ανησυχίες και διάθεση να  συμμετάσχουν ενεργά στον δημόσιο διάλογο και θέλουν να γνωρίσουν τις δραστηριότητες του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης.

Θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων