Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

«Λίφτινγκ» 724.000 ευρώ στο ΣΕΦ από την Περιφέρεια Αττικής

Σύμβαση για την επισκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, προϋπολογισμού 724.000 ευρώ, ώστε να χορηγηθεί άδεια διεξαγωγής αγώνων, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΦ Γεώργιος Μανιάτης.
Η επισκευή θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Περιφέρειας και κρίθηκε απαραίτητη, τόσο για τη λειτουργική και ασφαλή χρήση των αθλητών όσο και για την αδειοδότηση.
Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στο υφιστάμενο γήπεδο ποδοσφαίρου και στο κεντρικό του κτίριο που στεγάζει τα αποδυτήρια και το κυλικείο.
Συγκεκριμένα, προβλέπονται εργασίες για: Αποξήλωση και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, επισκευή περίφραξης και θύρας εισόδου οχημάτων εντός του αγωνιστικού χώρου, συντήρηση (έλεγχος, επισκευή ή αντικατάσταση) προβολέων και των εξαρτημάτων τους.
Στο κεντρικό κτίριο (αποδυτήρια – κυλικείο) θα αντικατασταθούν οι σιδεριές ασφαλείας και όλα τα μεταλλικά κουφώματα µε νέα αλουμινένια, οι πάγκοι αποδυτηρίων και θα ενισχυθούν οι υδραυλικές, αποχετευτικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων