Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Λουκέτο για τα Marks & Spencer’s στην Ελλάδα

Περίπου 60 καταστήματά της Marks & Spancer’s, στα επόμενα πέντε χρόνια, θα βάλουν λουκέτο λόγω μεγάλης απώλειας κερδών του ομίλου.

Η Kate Calvert, αναλύτρια της Investec, αναφέρει ότι τα καταστήματα Marks & Spencer’s στην Ιρλανδία, την Τσεχία και την Ελλάδα είναι αυτά που που φέρονται να προκαλούν την μεγαλύτερη πτώση στη διεθνή αγορά. Η Marks & Spencer διατηρεί αυτή τη στιγμή πάνω από 450 καταστήματα στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Steve Rowe, είπε: «Στο μέλλον, θα έχουμε πιο εμπνευσμένα καταστήματα σε χώρους όπου οι πελάτες θέλουν να ψωνίσουν όσα πρέπει να συμπληρώσουν από τις αγορές που κάνουν στο online κατάστημά μας», δίνοντας έτσι το στίγμα για περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα των αγορών μέσω διαδικτύου.

Τα «λουκέτα» που ανακοινώθηκαν συμπεριλαμβάνουν καταστήματα στο Παρίσι και στην Κίνα. Συνολικά αναμένεται να κλείσουν 53 από τα καταστήματα που διατηρεί η εταιρεία σε χώρες εκτός Βρετανίας -χώρα προέλευσης του ομίλου-, αν και ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί η πλήρης λίστα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων