Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Η MAD Paris κατάφερε να κάνει ένα Rolex να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό

Λένε πως ορισμένα πράγματα οφείλεις να μην τα αγγίζεις. Να τα αφήνεις έτσι ακριβώς όπως τα βρήκες γιατί οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να καταστεί καταδικαστική. Συμβαίνει με τα κλασικά έργα τέχνης ή με τα ρολόγια της Rolex. Κάτι που τόλμησε να πράξει η MAD Paris και κυκλοφόρησε μία νέα δουλειά βασισμένη σε Rolex.

Για την τελευταία της δουλειά, η εταιρεία που προσαρμόζει πολυτελή μοντέλα, έπιασε στα χέρια της το Day-Date και το Datejust41.

Το Rolex Day-Date έρχεται σένα ματ μαύρο χρώμα και στην στεφάνη του θα βρεις ένα «ουράνιο τόξο» από ζαφείρια. Το ανοιχτό μπλε καντράν γοητεύει και οι μπλε σκούροι δείκτες ξεχωρίζουν. Όλα αυτά έρχονται με ένα μαύρο λουράκι που στο πίσω μέρος με μαύρο χρώμα βλέπουμε το logo της Rolex.

Για το Datejust 41, η MAD Paris ξέφυγε λίγο από τα παραδοσιακά χρώματα του ρολογιού και επέλεξε ένα φανταχτερό μπλε χρώμα. Το μαύρο καντράν προσδίδει μυστήριο και στιλ ενώ στο πίσω μέρος του μπρασελέ θα βρεις το logo της Rolex. Το Day-Date κοστίζει 161.793 δολάρια και το Datejust 41 έρχεται στα 26.965 δολάρια.

Source: Playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων