Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Μαργαρίτα Παπανδρέου:Ο χωρισμός από τον Ανδρέα και η απιστία

Στα 95 της χρόνια η Μαργαρίτα Παπανδρέου φωτογραφίζεται για το περιοδικό Down Town και αποκαλύπτει ιδιαίτερες πτυχές από την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο η Μαργαρίτα Παπανδρέου εξήγησε αν έχει συγχωρήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και πως τελικά αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Όπως σημειώνει μάλιστα, οι δυο τους είχαν διατηρήσει και γραπτή επικοινωνία μεταξύ τους μετά τον χωρισμό.

Όσον αφορά στο περιβόητο νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στην τότε αεροσυνοδό Δήμητρα Λιάνη, το αφήνει ασχολίαστο, ενώ μεταξύ άλλων δηλώνει «Αν απατηθείς, πρέπει να απατήσεις».

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

HTML tutorial

Βλέπω μια κορνίζα με τη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου στην τραπεζαρία. Συνεπώς, τον έχετε συγχωρήσει;

Δεν μου αρέσει η λέξη «συγχώρησα», λες και ο Ανδρέας έκανε κάτι εναντίον μου. Η ερωτική έλξη για μια άλλη γυναίκα απλώς ικανοποιούσε τις ανάγκες του για εκείνη την εποχή. Ένιωσε, πιστεύω, ότι χρειαζόταν κάτι καινούριο στη ζωή του. Είχαμε μακροσκελείς συζητήσεις πριν από τον χωρισμό, αναπολώντας το κοινό μας ταξίδι στη ζωή. Είδα ότι τον βασάνιζε η «ρήξη» μαζί μου. Πρότεινε κάτι σαν ένα προσωρινό διάστημα διάστασης. Εγώ είπα να κοιτάξουμε την πιθανότητα διαζυγίου. Τελικά, αυτό και αποφασίσαμε. Αφού έφυγε, διατηρήσαμε μια γραπτή επικοινωνία μεταξύ μας μέσω της κόρης μας, Σοφίας, αλλά από ένα σημείο και μετά αποφασίσαμε να ακολουθήσει καθένας τη ζωή του.

Γιατί πιστεύετε ότι η περιβόητη σκηνή με το «νεύμα» του Ανδρέα Παπανδρέου προς την «αεροσυνοδό» έγινε κομμάτι της ελληνικής pop κουλτούρας; Το ξέρετε ότι έγινε πρόσφατα αναπαράστασή της με Playmobil στην έκθεση G80’s;

No comment.

Γιατί δεν τη σχολιάζετε;

Ήταν μια σκηνή από αυτές που μένουν. Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη όμως που την είδα. Είχα κάποιες «συναισθηματικές» αντιδράσεις. Από την άλλη είμαι συνηθισμένη σε πολιτικές συμπεριφορές και προπαγάνδες και έτσι στην τελική δεν είναι κάτι που με ενοχλεί πλέον τόσο.
margaritapapandreoy

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων